jasiux 20.04.2018 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Cześć Przygotowuję instalację pod kominek.Chcę doprowadzić kanał powietrzny. To czego nie wiem: 1. Szerokość kanału 150x5 vs czy 200x52. Gdzie umiejscowić przepustnicę, czy: A. Przy wlocie powietrza do budynku B. niedaleko pieca Dane pieca: Moc nominalna (kW) 8Zakres mocy grzewczej (kW) 5,5-10,5Sprawność cieplna (%) 78Średnica wylotu spalin (mm) 150Przeznaczony do rekuperacji Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 20.04.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Sprawność cieplna mniejsza niż 80% w Małopolsce chyba już nie przejdzie...Sprawdź przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Popokominki 25.04.2018 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Cześć Przygotowuję instalację pod kominek. Chcę doprowadzić kanał powietrzny. To czego nie wiem: 1. Szerokość kanału 150x5 vs czy 200x5 2. Gdzie umiejscowić przepustnicę, czy: A. Przy wlocie powietrza do budynku B. niedaleko pieca Dane pieca: Moc nominalna (kW) 8 Zakres mocy grzewczej (kW) 5,5-10,5 Sprawność cieplna (%) 78 Średnica wylotu spalin (mm) 150 Przeznaczony do rekuperacji Tak Witam. Przy kominku na dole. Przepustnica z ciegłem http://www.kominki.sklepna5.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 25.04.2018 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Witam. Przy kominku na dole. Przepustnica z ciegłem A co to" cegło". Na stronie sklepu też kuleje język, do tego chyba się czegoś wstydzicie skoro danych adresowych brak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts