R90 17.10.2019 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 A można łączyć ze sobą pianę i styro? W sensie boki piana a płaska część styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 19.10.2019 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2019 A można łączyć ze sobą pianę i styro? W sensie boki piana a płaska część styro? A czemu nie - przecież to dwie różnie powierzchnie. Niektóry ocieplają skosy dając styropian na beton, a potem na styropian jeszcze wełnę, ale to co pytasz to inna sytuacja. Ja mam ocieplone skosy pianą, nie podjąłem jeszcze decyzji czym będę ocieplał podłogę strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 19.10.2019 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Sam EPS' siata i klej. pod sam wierzch krokwi, izolacja betonowego stropu nad poddaszem, to bułka z masełkiem, jedna sobota i ogarnięty cały strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts