coachu13 25.04.2018 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Hej, Jak układać takie kafelki ?Tak żeby zachodziły na dole za blat czy na styk od górnych szafek do blatu ? I jak to robiliście, wymierzyć i robić bez dolnych szafek czy wstawić szafki bez blatu i wtedy kleić płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.04.2018 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Ja teraz mam na styk - przy okazji dodatkowe oparcie dla szafek wiszących. Podobno nie powinno się tak robić, bo grozi odpadnięciem płytek, ale od 6 lat nic złego się nie dzieje. A gdyby nawet, to na dobrą sprawę tutaj płytki mogą być przyklejone na taśmę piankową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 26.04.2018 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Wcześniej niech Ci stolarz naniesie wysokości gdzie się szafki kończą i zaczynają, ustal z nim czy nie będzie przeszkadzać jak płytka będzie wchodzić pod szafkę - musi to wiedzieć żeby z wymiarem potem nie było jaj i czy szafka będzie dobrze wisiec jak na dole płytka dojdzie. Naniesie Ci wysokość i wtedy kładziesz płytkę tak ze zachodzi na blat kuchenny 3cm np. poniżej niego i wchodzi pod wiszącą szafkę te 3cm, moze i po 20ścia wchodzic jak sobie umyslisz albo nie wiem masz plytki idealnie na przerwę jaka będzie między blatem a wiszącą szafką i chcesz dać po trzy w poziomie bo tak idealnie wychodzi, nie chcesz ciąć to bedzie i tak, ze nie musisz wpuszczać pod blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 26.04.2018 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Np. Na wyspach robią po meblach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 26.04.2018 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 U mnie jest na styk - płytki położone przed montażem mebli,blat "wchodzi" pod płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 26.04.2018 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Dzięki za wszystkie odpowiedzi.I jak macie na styk do blatu to macie tam jakaś listwę maskującą później czy może jakiś akryl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 26.04.2018 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Cieniutko silikon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 26.04.2018 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 OK. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts