Whiti1 26.04.2018 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Polećcie proszę czym dobrze zagruntować ściany przed pierwszym malowaniem. Tynki cementowo wapienne kładzione pół roku temu. Nie zdecydowaliśmy się na gładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.04.2018 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Polećcie proszę czym dobrze zagruntować ściany przed pierwszym malowaniem. Tynki cementowo wapienne kładzione pół roku temu. Nie zdecydowaliśmy się na gładzie. Malowałem wszystko na biało, jako gruntu użyłem rozcieńczonej emulsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.05.2018 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Szanowny Panie,W pierwszym kroku polecam dokładne odpylenie podłoża. Do gruntowania może Pan zastosować grunt polimerowy ACRYL-PUTZ® GU 40. Dzięki zastosowaniu gruntu podłoże zostanie wzmocnione, ujednolicone oraz zwiększy się jego przyczepność. Rekomenduję nałożenie cienkiej warstwy gruntu, a następnie, po jego wyschnięciu, aplikację farby podkładowej dedykowanej do wybranej farby nawierzchniowej (do malowania nawierzchniowego może Pan zastosować np. Śnieżkę Barwy Natury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 05.06.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Ponowię pytanie autora, myslałem o farbie gruntująco-podkładowej śnieżki, ale wątek o kocich zapachach mnie skutecznie zniechęcił.Czy ktoś może polecić inna farbę podkładową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2018 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 ja nie stosowałam. Malowałam od razu jakąs tanią białą farbą i na to deocelową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 05.06.2018 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Ja stosuje BECKERS DESIGNER PRIMER, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts