Robinson74 27.04.2018 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Przy zamawianiu prosiliśmy o bardzo gęsty beton.Dlaczego gęsty? Bo szalunki kiepskie? Jaka konsystencja? S1, S2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 27.04.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Macie technika naprawy zajebistą, czekać 3-4 doby żeby związało i ciąć i szlifować. Robota głupiego. Taki szalunek rozbiera się po ~ dobie stara siekierka w ręke i za 30 minut masz gładki słup. Ale jak się czeka 3 doby to nie ma zmiłuj tylko młoty zostają i szlifierki. Robiłeś coś z tego czy tylko teoretyzujesz? Ja widziałem Twoją metodę, trzeba było potem te dwa słupy rozebrać, rozkuć i zrobić od nowa. Ten beton już związał, ale nie jest na tyle mocno, żeby ryzykować. Gdyby to był podest pod doniczki, sam bym zaproponował szybki rozbiór szalunku i szpachelkę w rękę, bo to najszybsza metoda. To w sumie jest drobiazg, szybko się uwiną. O młocie nikt nie pisze, oprócz Ciebie, zauważ. Trochę kułem młotami, dużymi i małymi, więc też pod tym kątem patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts