paradise1719516049 27.04.2018 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Cześć! Orientujecie się, czy obowiązuje jeszcze (i do kiedy) dofinansowanie do wymiany pieca? Wiem, że w krk od przyszłego roku ma być całkowity zakaz używania kopciuchów i pewnie tylko czekać, aż wprowadzą to w całym kraju. Chyba czas zmienić życie na ekologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 27.04.2018 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Gminy robią takie dofinansowania, właśnie 17 maja mam podpisanie umowy bo wszystko mam już zatwierdzone. U nas jest to dotacja do 50% inwestycji ale nie więcej niż 3000zł. Dodatkowo uruchumiona jest pożyczka z funduszu EWA na 2% gdzie na końcu jeszcze piszesz podanie o umorzenie 10%. Pożyczka jest do 50 000zł nie dłużej niż na 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.04.2018 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Było https://www.wfos.krakow.pl/program-dofinansowania-zadan-ze-srodkow-wfosigw-w-krakowie-realizowanych-przez-gmine-w-ramach-programu-ograniczenia-niskiej-emisji-na-terenie-wojewodztwa-malopolskiego/ ale po ptokach.Zadzwoń i pytaj o Regionalne Programy Operacyjne, w nich szansa Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 27.04.2018 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Było https://www.wfos.krakow.pl/program-dofinansowania-zadan-ze-srodkow-wfosigw-w-krakowie-realizowanych-przez-gmine-w-ramach-programu-ograniczenia-niskiej-emisji-na-terenie-wojewodztwa-malopolskiego/ ale po ptokach. Zadzwoń i pytaj o Regionalne Programy Operacyjne, w nich szansa Twoja. Termin na składanie wniosków co prawda minął, ale warto szukać i pytać Warto wiedzieć, że Viessmann jest partnerem Walki ze smogiem w Krakowie. Zobacz gdzie możesz się zgłosić po poradę w tym temacie: TUTAJ Nasi specjaliści posłużą radą, bezpłatnie pomogą wypełnić wszystkie dokumenty, a nawet wymienią Twoją starą instalację! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts