maaszak 30.04.2018 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 W okolicach Szczytnik, Kamionek szeregowce 80-90m2 zaczynały się od 290tys. To był najtańszy rejon "pod Poznaniem".Jeszcze 2-3 miesiace temu było zatrzęsienie takich ofert (wiem, bo przeglądałem oferty analizując różne scenariusze, gdyby nie wyszło z moją działką i budową), teraz sprawdziłem i ofert jest wyraźnie mniej a ceny poszły do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycja3122 30.04.2018 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 No to trudno, marzył się własny domek, ale z pustego i Salomon nie naleje. Dziękuję za wszystkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 30.04.2018 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Szukaj fajnej działki. Kup i zbieraj kasę na budowę. Końcówkę zawsze można skredytować. Jak budowa domu będzie dla Ciebie najważniejsza to zaciśniesz pasa i kaska się znajdzie. Zobaczysz. Ale zacznij od działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 30.04.2018 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 No to trudno, marzył się własny domek, ale z pustego i Salomon nie naleje. Dziękuję za wszystkie porady. Nie rezygnuj z marzeń,przemyśl raz jeszcze od nowa,daj Sobie trochę czasu ,z perspektywy wszystko wygląda inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2018 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 za dwa lata będzie kryzys i ceny spadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 30.04.2018 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 za dwa lata będzie kryzys i ceny spadną. Za dwa lata kończy się kadencja PiSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts