anubias 02.05.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 (edytowane) W załączniku jest sypialnia wystawiona na północ, jest to domek developerski, który dziś oglądałem. Mam 186cm wzrostu i środkowa belka wypada wprost w moje oczy. Pani prowadząca ofertę nie potrafiła powiedzieć czy da się to przerobić. Co ciekawe miałą 164cm wzrostu i nie była w stanie spojrzeć przez górne okno Czy ktoś ma jakiś pomysł po grzyba zostało coś takiego zrobione? Tam nie ma jeszcze podłóg ale nawet jak się powierzchnia podwyższy o ile cm to żeby zobaczyć ulicę, musiałbym się schylać i patrzeć przez okno dolne.. Jak dla mnie to jest do przerobienia - czyli usunięcie obu okien i zamiana na jedno duże lub jakoś je dać jedno przy drugim.. Widać taką betonową belkę, czy to jest coś nośnego ? Nie byłoby problemu z taką przeróbką? To jest sypialnia na piętrze, wystawiona na północ, więc na pokój słabo się nadaje, nie wiem, czy w praktyce będę z tego okna w ogóle korzystał.. Jak idę spać to jest już ciemno.. Rano ważne, że światło wpada.. Życie będzie się toczyć na parterze i w pokojach od strony południowej i zachodniej. Co myślicie - jakaś niedoróbka, zagrywka stylistyczna, czy co.. Edytowane 2 Maja 2018 przez anubias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.05.2018 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 pewnie, żeby ładnie wyglądało na elewacji. Na pierwszy rzut oka mozna przerobić, ale lepiej zapytać konstruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts