wojteq.p 05.05.2018 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Witam, niedawno kupiłem nowe mieszkanie w wysokim standardzie w Poznaniu i chciałbym kupić jakieś łóżko pasujące do tego standardu (żadna IKEA). Czy ktoś może polecić jakąś marke łóżek premium ? Ja szczerze nigdy się tym nie interesowałem. PS chodzi o łóżko dwuosobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.05.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Początek dobry. Teraz zapodaj na co natrafiłeś, gdzie, na jakiej stronie i dlaczego te łóżka są takie fenomenalne i warte swej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.05.2018 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Albo co tam! Polecam łóżko, które powinno spełniać twoje założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.05.2018 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Oryginalny Hastens też spełni nowobogackie standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cerny 13.06.2018 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Hej, ja jakiś rok temu kupiłem materac SPAM i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nawet przy niewielkiej ilości snu rano czuje się wypoczęty Materac jest bardzo wygodny i dopasowuje się idealnie do pozycji w której śpie. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzius 19.06.2018 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 to łóżko wygląda, jakby nad głową była aureola faktycznie bardzo ekskluzywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.06.2018 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Witam, niedawno kupiłem nowe mieszkanie w wysokim standardzie w Poznaniu i chciałbym kupić jakieś łóżko pasujące do tego standardu (żadna IKEA). Co to jest "wysoki standard w Poznaniu" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 20.06.2018 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Albo co tam! Polecam łóżko, które powinno spełniać twoje założenia. Te łóżko z aureolą to dla świętych, czyli dla tych co nie grzeszą.... w nocy też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.06.2018 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 W nocy ale pod kordłą* to nie grzech jeżeli we właściwym celu * - kołdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 20.06.2018 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Te łóżko z aureolą to dla świętych, czyli dla tych co nie grzeszą.... w nocy też ! To łóżko jest dla obrzydliwie bogatych, a tacy nie mają problemu z grzechami, bo i tak będą mieli odpuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.06.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Np. na odpustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts