Iw_89 06.05.2018 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Witam. Jestem tu nowa i liczę na pomoc. Jeśli taki temat już był to przepraszam za zaśmiecanie. Przejrzałam kilka stron ostatnich, ale nie napotkałam zapytania odnośnie tej konkretnej rośliny. Chcę przesadzić Wisterię, która rośnie w jednym miejscu od ok. 5 lat. Niestety, tak jak planowałam na początku, nie będzie mieć w tym miejscu odpowiedniego podparcia i z tego powodu wiadomo nie wypuści kwiatów. Czytałam, że wczesną wiosną najlepiej przesadzać krzewy, kiedy nie są jeszcze pobudzone do życia. Ale wcześniej nie miałam możliwości. Czy teraz, czyli w maju, przesadzenie skończy się sukcesem czy raczej marne szanse na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 nie radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iw_89 06.05.2018 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Czyli lepiej poczekać np do jesieni aż opadną liście i roślina wejdzie w stan spoczynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts