kasiakrakow 08.05.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 witam, dostaliśmy wstępny projekt kuchni dotyczący układu szafek, zlewu itp, chcieliśmy aby w prawym narozniku był właśnie stolik i krzesła nad którym planujemy lampę wiszącą. Co byście zmienili w tym projekcie? Czy piekarnik który nie jest na wysokości to duży problem? Nad barkiem lampy wiszące czy halogeny? tzw oczka? jest zrobiona minimalna półka która kończy się równo z barkiem od strony salonu sufit obniżony o 5cm. wymiary: ściana ze zlewem 291cm, ściana do okna 256cm, wnęka na stolik szer. 130cm dł 185cm. wysokość pomieszczenia 270cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.05.2018 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 może być za wąskie przejście między stołem a półwyspą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 08.05.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Nie planujecie zmywarki? Obecnie nie są one bardzo drogie, a w niedużych kuchniach można zamontować takie o szerokości 45 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakrakow 08.05.2018 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 zmywarka będzie gdzieś w okolicy zlewu, planujemy 60cm wygodna i pojemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 07.06.2018 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Lampę nad stołem trzeba albo zgrać z lampami nad barkiem, albo maksymalnie zróżnicować. Jeśli lampa nad stołem będzie duża i wyrazista, to lepiej by nad barkiem były małe halogeny (punkty świetlne). Jeśli będzie neutralna, to wszystkie mogą być takie same. Piekarnik umieszczony pod blatem jest w dogodnym miejscu, nie powinno być problemów z korzystaniem z niego. Nie wiem jaki jest plan na zabezpieczenie ekranu kuchennego, ale do kuchni polecamy oczywiście farbę Kuchnia-Łazienka Śnieżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts