Gość grend 09.05.2018 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Ktos cos takiego wykonywał ? Z mojej wiedzy powinno się robic w ten sposób ze do woreczka wkłada się zaprawę betonową i na tym układa, jadnak na filmach instruktazowych jest w ten sposób ze układa się suchy beton i po ułożeniu płytek rozcina go i zalewa wodą - jakie mieliscie doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAMOW 11.05.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 A nie prościej zastosować gotowe, regulowane podkładki do tego typu płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 10.10.2019 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Pewnie prościej, ale wychodzi mega drogo. Prz niewielkiej powierzchni nie będzie to miało wielkiego znaczenia, ale już powyżej 20m2 różnica będzie wyraźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlaty69 10.10.2019 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Ja stosowałem płyty 40-80 cm i w narożnikach stosowałem podkładki z castoramy za 4 zł na 4 rogi a na środkach płyt na dłuższych bokach woreczki z cementem. Do woreczka rozrobiony cement - ładnie się dopasowuje do wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts