Anula74 13.09.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 hej Kochane u Anuli anulowo czy bez zmian większych, złość nie wraca żal za to tak . Odprowadziłam właśnie teściowa na pociąg. Szkoda, ze pojechała znowu jestem sama Teściowa wciąż powtarza, że mam myśleć przede wszystkim o sobie i robić wszystko, żeby się w tym smutku i żalu nie zatracić, robić tak, żeby być szczęśliwą. Taką mam Kochane teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 13.09.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Mądra ta Twoja teściowa Posłuchaj jej i rób tak żebyś była szczęśliwa, przegoń smutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 mądra, wyrozumiała i bezstronna ... to chyba gatunek na wymarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 13.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Daga jak tam paluch?? jeszcze gryziesz ściany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dziś lepiej nieco ... po południu se wzięłam 3 nurofeny plus i pojechałam do mini zoo z młodszą - obiecane z dawien dawna i wiem, ze bardzo przykro by jej było gdybyśmy nie pojechały kozy śmy nakarmiły , na koniku się przejechała , prosiaczki z maciorka pogłaskała małż prowadził .... ja sie ograniczyłam do siedzenia , więc nie było tak źle ...zresztą po takiej dawce nieco oglupiała byłam - więc nawet bym nie wsiadła za kierownicę ale za to znalazałam pomoc ....jutro i pojutrze koleżanka w biurze posiedzi ...ja się ogranicze do zawiezienia młodszej do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Teściowa wciąż powtarza, że mam myśleć przede wszystkim o sobie i robić wszystko, żeby się w tym smutku i żalu nie zatracić, robić tak, żeby być szczęśliwą. Taką mam Kochane teściową Bardzo mądra kobieta posłuchaj jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ale za to znalazałam pomoc ....jutro i pojutrze koleżanka w biurze posiedzi ...ja się ogranicze do zawiezienia młodszej do szkoły doopa....doopa...doopa.... koleżanka poległa na grype ....jestem w robocie , ramię mi odpada i mam gorączke (po anatoksynie) , paluch rwie , dziewczyny moje poległy - siedzą w domu z zielonymi gilami i bolącymi gardłami ... dobijcie mnie, bbo więcej chyba nie zdzierżę Anula ....a co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Daga, spokojnie, ból przeminie, laski wyzdrowieją. Będzie dobrze Ja dziś byłam u lekarza na dłuższym zapisie KTG i wszystko jest ok. Jak na razie zostaję w domku Anulka, jak tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Aga ... to dobrze.... bardzo dobrze - ile Ci jeszcze zostało miesięcy "kulania"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no w sumie niedługo...termin mam na 10.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 nooo....kochana - spakowana chyba już jesteś, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.09.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Anulka, jak tam u Ciebie? Anula...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jeszcze się nie spakowałam. Co by losu nie kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 14.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kochane żyję, jestem w delegacji w Kołobrzegu. Więc do piatku będę odzywała się rzadko, tzn. tak często jak tylko mi się uda. Łapię doła, a właściwie ciągle w tym dole jestem, chociaż w domu jakby cieplej ale może tylko dlatego, ze wyjeżdzałam może się doszukuję. powinnam wypoczywa, delektować się morzem ale nie umiem. całusy Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Anula, delektuj się morzem naszym polskim najfajniejszym! Spaceruj, wdychaj jod, odstresuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no coś Ty ...ona w delegacji jest - pracować ma teraz .... odstresowywać to się w sobotę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 . Kuleczka, jakkolwiek to zabrzmi, chyba polecę kupić wykałaczki, tak na wszelki wypadek, strzeżonego... itd. kup kup, to naprawdę działa, od razu głupoty z głowy ulatują Daggulka, uwierz, wiem co czujesz. Jak przestało działać znieczulenie to prawie mdlałam z bólu. Nie do opisania. Dzieci moje płakały przerażone co mamusi jest, a ja nawet nie umiałam udawać, że nie boli. Jakby żywcem ze skóry obdzierali. Z tego co pamiętam to po dwóch dniach już jakoś chodziłam, ale cały czas na ketonalu. Glowa do góry. U mnie też całe towarzystko zasmarkane Anulka, daj czasowi czas. Pozwól żeby zrobił swoje. Trzymaj się kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.09.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 mdlałam niemal z bólu w sobotę ..... zaraz "po" ustaniu znieczulenia aż do niedzielnego ranka .... a teraz to mnie bardziej ramię napiernicza .... spuchło jak bania .... w życiu bym nie pomyślała, ze zastrzyk p/tężcowy ma takie skutki uboczne altacet w żelu zasklepia się po 10 sekundach ...takie mam gorące to miejsce ja wiem, ze ludzie mają wieksze problemy ...ale jak se pomyslę, ze jutro w takim stanie mam iść do roboty to mnie kur.wica bierze spać idę ... stosunkowo dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Daggulka, wypoczywaj i kuruj się na wyjazd Anula, nie daj się dołowi wciągnąć, pazurami do przodu i w górę. Mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 15.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Kochane gorąco Was pozdrawiam ze słoneczgo chociaż wietrznego Kołobrzegu. Chodzę po plaży i myślę też o Was. Kuleczka dobrze napisałaś o tym czasie właśnie tak muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts