Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa zniszczy?a moje ma??e?stwo

Rafter

Recommended Posts

hej Kochane

u Anuli anulowo czy bez zmian większych, złość nie wraca żal za to tak .

Odprowadziłam właśnie teściowa na pociąg. Szkoda, ze pojechała :( znowu jestem sama :cry:

Teściowa wciąż powtarza, że mam myśleć przede wszystkim o sobie i robić wszystko, żeby się w tym smutku i żalu nie zatracić, robić tak, żeby być szczęśliwą. Taką mam Kochane teściową :p

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziś lepiej nieco :wink: ... po południu se wzięłam 3 nurofeny plus i pojechałam do mini zoo z młodszą - obiecane z dawien dawna i wiem, ze bardzo przykro by jej było gdybyśmy nie pojechały :oops: :roll:

kozy śmy nakarmiły , na koniku się przejechała , prosiaczki z maciorka pogłaskała :lol:

małż prowadził .... ja sie ograniczyłam do siedzenia , więc nie było tak źle ...zresztą po takiej dawce nieco oglupiała byłam - więc nawet bym nie wsiadła za kierownicę :roll:

ale za to znalazałam pomoc ....jutro i pojutrze koleżanka w biurze posiedzi ...ja się ogranicze do zawiezienia młodszej do szkoły :wink:

ale za to znalazałam pomoc ....jutro i pojutrze koleżanka w biurze posiedzi ...ja się ogranicze do zawiezienia młodszej do szkoły :wink:

doopa....doopa...doopa.... koleżanka poległa na grype ....jestem w robocie , ramię mi odpada i mam gorączke (po anatoksynie) , paluch rwie , dziewczyny moje poległy - siedzą w domu z zielonymi gilami i bolącymi gardłami ...

dobijcie mnie, bbo więcej chyba nie zdzierżę :evil:

Anula ....a co u Ciebie? :roll:

Kochane

żyję, jestem w delegacji w Kołobrzegu. Więc do piatku będę odzywała się rzadko, tzn. tak często jak tylko mi się uda. Łapię doła, a właściwie ciągle w tym dole jestem, chociaż w domu jakby cieplej ale może tylko dlatego, ze wyjeżdzałam :roll: może się doszukuję.

powinnam wypoczywa, delektować się morzem ale nie umiem.

całusy Anula

.

Kuleczka, jakkolwiek to zabrzmi, chyba polecę kupić wykałaczki, tak na wszelki wypadek, strzeżonego... itd. :D

:lol: :D :lol: kup kup, to naprawdę działa, od razu głupoty z głowy ulatują :)

Daggulka, uwierz, wiem co czujesz.

Jak przestało działać znieczulenie to prawie mdlałam z bólu.

Nie do opisania.

Dzieci moje płakały przerażone co mamusi jest, a ja nawet nie umiałam udawać, że nie boli.

Jakby żywcem ze skóry obdzierali.

Z tego co pamiętam to po dwóch dniach już jakoś chodziłam, ale cały czas na ketonalu.

Glowa do góry. U mnie też całe towarzystko zasmarkane :)

Anulka, daj czasowi czas. Pozwól żeby zrobił swoje.

Trzymaj się kobieto.

mdlałam niemal z bólu w sobotę ..... zaraz "po" ustaniu znieczulenia aż do niedzielnego ranka .... a teraz to mnie bardziej ramię napiernicza .... spuchło jak bania .... w życiu bym nie pomyślała, ze zastrzyk p/tężcowy ma takie skutki uboczne :o

altacet w żelu zasklepia się po 10 sekundach ...takie mam gorące to miejsce :-?

ja wiem, ze ludzie mają wieksze problemy ...ale jak se pomyslę, ze jutro w takim stanie mam iść do roboty to mnie kur.wica bierze :oops: :-?

spać idę ... stosunkowo dobrej nocki wszystkim :) :wink: