Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

prośba o pomoc w urządzeniu sypialni

aaak

Recommended Posts

Witam, proszę o radę dotyczącą urządzenia sypialni połączonej z gabinetem. W pomieszczeniu są brązowe okna, drzwi, oraz biurko z krzesłem w tym samym ciemnobrązowym kolorze. Proszę o rade jakie do tego dobrać łóżko (musi być drewniane czy powinno być tapicerowane z wysokim oparciem), jaki kolor narzuty, szafek nocnych, poduch, kolor ścian itp. Edytowane przez aaak

• 1 month później...
Kolory: brąz, biel, szarość, beż i czerń to kolory neutralne i pasują do siebie oraz można je łączyć w miarę swobodnie z innymi kolorami. Tak więc kolorystycznie szare tapicerowane łóżko będzie pasowało do brązowych okien, drzwi i biurka oraz białych mebli. Czy jednak stylistycznie się to będzie dobrze komponowało, zależy :) Takie wnętrze stworzone przy pomocy neutralnych barw można łatwo odświeżyć wizualnie dodając/zmieniając kolorowe dodatki (poduszki, zasłony, dywanik, narzutę).

Witam, proszę o radę dotyczącą urządzenia sypialni połączonej z gabinetem. W pomieszczeniu są brązowe okna, drzwi, oraz biurko z krzesłem w tym samym ciemnobrązowym kolorze. Proszę o rade jakie do tego dobrać łóżko (musi być drewniane czy powinno być tapicerowane z wysokim oparciem), jaki kolor narzuty, szafek nocnych, poduch, kolor ścian itp.

Odnośnie łóżka to może te aranżacje pomogą ci podjąć decyzje. Kompozycja ciemnych kolorów z jasnymi pw-pa-012.jpg R3_ryfel.jpg

• 3 weeks później...
Mysłałam o łóżku z szarym tapicerowanym obiciu i białe szafki ale nie wiem czy to będzie pasować do brązowego biurka

w temacie łóżek do sypialni, regałów, półek to najnowsze wzory z tej strony :spam: mogą się przydać do wykorzystania w twoich pracach nad aranżacją.

Edytowane przez Greengaz

• 2 weeks później...