aaak 16.05.2018 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) Witam, proszę o radę dotyczącą urządzenia sypialni połączonej z gabinetem. W pomieszczeniu są brązowe okna, drzwi, oraz biurko z krzesłem w tym samym ciemnobrązowym kolorze. Proszę o rade jakie do tego dobrać łóżko (musi być drewniane czy powinno być tapicerowane z wysokim oparciem), jaki kolor narzuty, szafek nocnych, poduch, kolor ścian itp. Edytowane 16 Maja 2018 przez aaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.05.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 a jakie kolory ci się podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.05.2018 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Przede wszystkim przydałby się rzut, metraż. Dajmy na to, że aaak lubi kolor czarny,granatowy to w małych pomieszczeniach się nie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaak 18.05.2018 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Mysłałam o łóżku z szarym tapicerowanym obiciu i białe szafki ale nie wiem czy to będzie pasować do brązowego biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 18.05.2018 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 (edytowane) A jaki kolor ścian, zasłon, dywanu? te kolory, które podałaś pasują do siebie,ale co z resztą wyposażenia? Gdybyś wrzuciła fotę sypialni miałabyś więcej doradców, a rady byłyby bardziej konstruktywne. Edytowane 19 Maja 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.06.2018 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Kolory: brąz, biel, szarość, beż i czerń to kolory neutralne i pasują do siebie oraz można je łączyć w miarę swobodnie z innymi kolorami. Tak więc kolorystycznie szare tapicerowane łóżko będzie pasowało do brązowych okien, drzwi i biurka oraz białych mebli. Czy jednak stylistycznie się to będzie dobrze komponowało, zależy Takie wnętrze stworzone przy pomocy neutralnych barw można łatwo odświeżyć wizualnie dodając/zmieniając kolorowe dodatki (poduszki, zasłony, dywanik, narzutę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 04.07.2018 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witam, proszę o radę dotyczącą urządzenia sypialni połączonej z gabinetem. W pomieszczeniu są brązowe okna, drzwi, oraz biurko z krzesłem w tym samym ciemnobrązowym kolorze. Proszę o rade jakie do tego dobrać łóżko (musi być drewniane czy powinno być tapicerowane z wysokim oparciem), jaki kolor narzuty, szafek nocnych, poduch, kolor ścian itp. Odnośnie łóżka to może te aranżacje pomogą ci podjąć decyzje. Kompozycja ciemnych kolorów z jasnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemniaki.grillowe 11.07.2018 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Bardzo ciekawe aranżacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 11.07.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Bardzo ciekawe aranżacje ! Bardzo nam miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 30.07.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 (edytowane) Mysłałam o łóżku z szarym tapicerowanym obiciu i białe szafki ale nie wiem czy to będzie pasować do brązowego biurka w temacie łóżek do sypialni, regałów, półek to najnowsze wzory z tej strony mogą się przydać do wykorzystania w twoich pracach nad aranżacją. Edytowane 27 Listopada 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.08.2018 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Oto kilka inspiracji kolorystycznych do sypialni w połączeniach z brązem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts