Kiv4s 17.05.2018 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Witam, Od pewnego czasu zmagam się z pewnym problemem. Chciałbym zamontować skrzynki na balkonie w starej kamienicy. Najprościej byłoby uzyć najzwyklejszych uchwytów na skrzynki, lecz balkon posiada za szeroką barierkę - 24 cm po bokach, 30 na froncie. Czy posiadacie jakieś inne pomysły jak mozna by powiesić skrzynki ? Myślałem nad kupnem obręczy do rur która załozyłbym na "kolumienki" pod barierką i wtedy jakoś na śrubę do uchwytu, lecz nie wiem czy jest to sensowne . Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 17.05.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 O jakie skrzynki chodzi? Nie mam pojęcia o co właściwie chodzi w tym pytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.05.2018 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Może po prostu zamówić u ślusarza uchwyty na wymiar szerokiej barierki i planowanej skrzynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts