zargo 17.05.2018 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Witam, jestem w trakcie wykonania drewnianego tarasu przydomowego przy budynku mieszkalnym o wymiarach 2,2 m x 5,0 m. Taras będzie wolno-stojący oparty na słupkach betonowych (teren jest z jednej strony ze spadem i w najwyższym miejscu wysokość tarasu od podłoża ok. 60 cm). Zastanawiam się nad wykończeniem podłoża pod tarasem (aktualnie jest trawa) , tak aby podłoże z czasem nie zarastało trawą i inną roślinnością.Planuję usunąć trawę i położyć geowłókninę, na której wysypię kamień typu otoczak lub rzeczny. Proszę o podpowiedź czy to dobre rozwiązanie i sugestię innych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiterBo 22.05.2018 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 ja mam tak zrobione, mam geotkaninę na to wysypałem kruszony biały grys około 3-4cm. Jest ładnie i trawa nie przebija ( gdzieś tam pojedyńcze szczypiura przy obrzeżach wychodzą .... ale zaraz w ruch pójdzie Roundap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.05.2018 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 mam włókninę i żwir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts