Robert On 18.05.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Witam serdecznie, zostałem postawiony przed faktem zakupu bojlera, sprzedawca namawia mnie do doinwestowania paru złotych i zakupu urządzenia jak w tytule. Potrzebuję opinii użytkowników na ten temat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.05.2018 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Ile dopłacić i za jaki konkretnie model? Jaką zamierzasz mieć taryfę na prąd? Zaleta, to że masz chłodzenie latem. Wada, że masz chłodzenie zimą jak będziesz korzystał z PC. No i hałas jest wadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert On 15.06.2018 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Już mam, nie jest tak strasznie jak piszesz. Oczywiście słychać jak pracuje pompa ciepła, nie jest to uciążliwe no i to wychłodzenie nie jest takie straszne. Miłe zaskoczenie co do ilości i szybkości podgrzewu wody. co do modelu to jest: Ariston Lydos Hybrid pionowy 80 L w każdym razie podoba mi się, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 20.06.2018 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Pompa zamontowana w łazience bierze w okresie grzewczym energię z systemu grzewczego i niczym się nie różni od zwykłej elektrycznej termy na wodę. Zero oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert On 26.07.2018 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Nie masz racji, zajrzyj do tematu:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?347907-Podgrzewacz-wody-z-pomp%C4%85-ciep%C5%82a-Ariston-80l/page3pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts