piotreek 21.05.2018 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Witam serdecznie, Mam następujący problem - na ścianie od północy mam zamontowane otwory czerpni, wyrzutni rekuperacji i komina z pieca gazowego. Kilka osób zwróciło nam uwagę, że przy wietrze spaliny z komina mogą być*zaciągnane spowrotem do środka przez czerpnie. Wykonawca instalacji z kolei nie widzi problemu - mówi, że nie będzie to wpływać na jakość*zasysanego powietrza. No i nie wiem czy będzie czy też*nie - będę*wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 21.05.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Tak jest w projekcie? Co na to kierbud? Minimalne odległości regulują przepisy (Rozporządzenie w sprawie WT). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts