bartas83 22.05.2018 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Witam, Czy ktoś zakupił albo rozważa zakup projektu Kari? https://www.dobredomy.pl/projekt/kari/lustro/ Wydaję się być interesującą opcją parterowego domu, ale nie mogę nigdzie znaleźć opinii. Czy mogę liczyć Państwa opinie lub na krótkie zestawienie plusów i minusów takiego układu pomieszczeń i ogólnie samego projektu pod kątem skomplikowania budowy, kosztów, pułapek? Działkę mam z wejściem od wschodu o wymiarach 30 m w głąb i 66 m z frontu. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.05.2018 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 od jakiej strony świata będą pokoje dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartas83 24.05.2018 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tak jak na rzucie - wejście do domu mam od wschodu, więc pokoje dzieciaków od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.05.2018 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Aha, czyli skazujesz je na ciemności? Na najbardziej nieciekawą część domu. Bo zimą sztuczne światło będą musiały mieć cały dzień zapalone. Dlatego prawie nikt tego domu nie buduje - projekt jest zły funkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts