toomas 01.10.2004 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Jak w temacie. Wypowiedzcie się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 01.10.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Jak w temacie. Wypowiedzcie się proszę. Oj chyba nikogo nie znajdziesz. Ktos kto decyduje sie na ten prawie najtanszy mat. z gory decyduje sie na wynikajace z tego wady. Ja widze tylko jedna - wieszanie ciezkich przedmiotow, ale to da sie zalatwic ,, lepszymi kolkami,, Po ociepleniu i otynkowaniu scian nie widze zadnych innych wad. Bardzo dobry stosunek ceny do jakosci. Mam sciane z BK odm 600 o grubosci 24 plus 12 ocieplenia. POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 01.10.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 znam zasciekłego wroga BK - a imie jego Sergey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 01.10.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 z tego co wiem to Sergey nie jest przeciwnikiem BK tylko sciany 1 warstwowej z YTONG'a ... sam mam BK + 14cm styro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.10.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mnie się wydaje,że trzeba by rozgraniczyć pytanko na:-suporeks-biały polski BK-YtongTo całkiem różne materiały ,zwłaszcza cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.10.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mam biały BK (Faelbet) 24 + 12 cm (wełna, na wiosnę ) i jestem przezadowolony. Murarze też, zwłaszcza jak mi drzwi nie zrobili a po 10 minutach już były. Zaważyła dobra relacja cena/jakość, termoizolacyjność, łatwość kładzenia instalacji itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 01.10.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mam biały BK (Faelbet) 24 + 12 cm (wełna, na wiosnę ) i jestem przezadowolony. Murarze też, zwłaszcza jak mi drzwi nie zrobili a po 10 minutach już były. Zaważyła dobra relacja cena/jakość, termoizolacyjność, łatwość kładzenia instalacji itp. Pozdrawiam hehehehehe to sie musiales zdziwic z tymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 01.10.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mam biały BK (Faelbet) 24 + 12 cm (wełna, na wiosnę ) i jestem przezadowolony. Murarze też, zwłaszcza jak mi drzwi nie zrobili a po 10 minutach już były. .... Pozdrawiam To ciekawe to co napisałeś Czy aby nie zapomniałeś o nadprożu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.10.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Dobre pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 01.10.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 BK to naprawdę dobry materiał, w końcu licencja ze szwecji , lepszy niż przereklamowanu Poroterm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 01.10.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Ja mialem maly problem z BK. Jak murarze stawiali scianki dzialowe na poddaszu z BK12 to bloczki byly takie suche ze wpily cala wode z zaprawy i teraz mozna je praktycznie golymi rekami wyciagac. Mam wrazenie ze jak sie opre o tako scianke to sie przewroci. Czy to normalne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.10.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mam biały BK (Faelbet) 24 + 12 cm (wełna, na wiosnę ) i jestem przezadowolony. Murarze też, zwłaszcza jak mi drzwi nie zrobili a po 10 minutach już były. To ciekawe to co napisałeś Czy aby nie zapomniałeś o nadprożu Nie. O drzwiach zapomnieli "z własnej inicjatywy" a realizacje otworu nadzorowałem osobiście Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 01.10.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 moja rodzina ma dom z BK (letniskowy) nie grzany praktycznie w zimie, jeśli się tam przyjedzie, nawet po długim okresie niebytu zawsze sucho, zawsze ciepło, a ciekawe jak się zachowa budynek z porotermu a niedaj Boże z Silki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KvM 01.10.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 A niby jak miałby się zachować taki budynek wybudowany z silki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertOC 01.10.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Ja mialem maly problem z BK. Jak murarze stawiali scianki dzialowe na poddaszu z BK12 to bloczki byly takie suche ze wpily cala wode z zaprawy i teraz mozna je praktycznie golymi rekami wyciagac. Mam wrazenie ze jak sie opre o tako scianke to sie przewroci. Czy to normalne ?? Jak najbardziej. BK polskich producentów ma tą wadę że jak jest dobrze wysuszony to szybko "wypija" wodę z zaprawy i cement nie ma szans związać. Po prostu trzeba moczyć blocki wodą przed murowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 02.10.2004 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Witek P Że niby co ? bk grzeje całą zimę? no to producenci pieców kominków pujdą z torbami! nie mówię już o ZE, ZG i innych producentach nośników energii cieplnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 02.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Dla mnie (mam ytong JW) wadą jest tylko to że producent zaleca na ścianydziałowe bloczki odm 600, 11.5 cm -> troche za słabo tłumią dźwięk.Jakbym budował jeszcze raz - dlabym grubość 18 cm. pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 02.10.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Dla mnie (mam ytong JW) wadą jest tylko to że producent zaleca na ściany działowe bloczki odm 600, 11.5 cm -> troche za słabo tłumią dźwięk. Jakbym budował jeszcze raz - dlabym grubość 18 cm. pozdr - Krzysiek To ciekawe co napisałeś ??? Ja mam działówki z bloczków 8cm i nie ma problemów z akustyk. Wszystko słychać przez drzwi a nie przez ściany. Może tak dobrze tłumi hałasy bo mam tynk cem-wap a nie lekki gipsowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 02.10.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Nie można być z niego niezadowolonym.Tylko dlaczego mój tata mówi, ze:JAK COS JEST NAJTAŃSZE TO JEST NAJGORSZE ??Coś w tym musi chyba być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 03.10.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Tylko dlaczego mój tata mówi, ze: JAK COS JEST NAJTAŃSZE TO JEST NAJGORSZE ?? Coś w tym musi chyba być ?? Natomiast pan Fredzio z ,, Kiepskich,, powiedzial kiedys taka oto rewelacje: Jezeli nie widac roznicy to po co przeplacac. POZDR> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts