Spoke 26.05.2018 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 (edytowane) Witam serdecznie forumowiczów, jestem nowy na forum - zaczynam budowę systemem gospodarczym, wszystko było dobrze dopóki nie przyszedł czas na izolacje fundamentów-piwnic. Mianowicie biorę się za ocieplenie piwnic zakupiłem styropian AQUA yetico EPS100 12cm, problem polega na tym, że jaki laik posmarowałem ściany zewnętrzne masa asfaltową: izoplast B -na bazie rozpuszczalników dopiero teraz gdy zamówiłem styropian dowiedziałem się, że powinien być na bazie WODY a nie rozpuszczalników, bo ten może go zniszczyć (reaguje ze styropianem). Co teraz zrobić, położyć już go na ten rozpuszczalnikowy czy istnieje jakaś metoda, aby go zmyć bądź przesmarować go jakimś innym specyfikiem??? RATUNKU chciałem się dziś wziąć za prace. Edytowane 26 Maja 2018 przez Spoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2018 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 posmaruj tym wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.05.2018 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 poczekaj az rozpuszczalniki wyparują, a póxniej pomaluj tym wodnym i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sedi 28.05.2018 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Powiem tak jak poprzednicy, niech rozpuszalniki wyparują i pomaluj wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts