Dekorator-ka 29.05.2018 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Gdzie szukacie produktów domow, ktore sa nowoczesne? Jakos wszystko co widze ostatnimi czasy wydaje sie byc takie starodawne. Duzo szkla, moze plaskie dachy, cos takiego mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.05.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 U architektów.Chyba też każde "studio" gotowców też ma takie w ofercie. Tylko problem jest taki, że bardzo często MPZP/WZ zakazuje płaskich dachów, więc i kupujących takie projekty niewielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Staszewska 22.02.2022 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 (edytowane) Hej, podobają mi się projekty domów nowoczesnych, ale zwykle tam są zaprojektowane dachy z blachy, a ja chciałabym mieć dachówkę ceramiczną np. . Czy macie doświadczenia w takich sytuacjach? Czy taka zmiana jest trudna, kosztowna, kłopotliwa? No i pytanie o dachówki ceramiczne płaskie - kto robił taki dach, jakie są opcje i na co zwrócić uwagę, żeby nie popełnić niepotrzebnie błędów? Z góry dziękuję za życzliwe potraktowanie, dopiero się uczę jak to wszystko ogarnąć Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts