Mateusz111 02.06.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Witam, Proszę o propozycje wykonania konstrukcji dachu na budynku o nietypowym kształcie uwarunkowanym przez kształt działki. Dach musi być skośny trochę zacząłem rysować ale na tym etapie utknąłem , rysunek robię dla siebie i jest to mój pierwszy projekt więc proszę o wyrozumiałość a tu link do plików projektu: https://chomikuj.pl/toldixp/Gara*c5*bc . Jakby czegoś brakowało piszcie dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.06.2018 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Dostawiasz pewnie jeszcze jeden wiązar (jednym końcem na tylnej ścianie), połacie dachu tniesz ścianą i wychodzi ściana szczytowa. Według przepisów wody nie możesz zlewać na sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 03.06.2018 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 albo belka kalenicowa oparta na dwóch słupach i na niej krokwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts