ezg2014 04.06.2018 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Jaka jest dozwolona odległość od granicy działki , w której to można sadzić drzewa liściaste? Czy w ogóle jest coś takiego jak dozwolona odległość sadzenia drzew liściastych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 04.06.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Nie ma takiego przepisu, natomiast tę części drzewa, które przechodzą na stronę sąsiada może on usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 04.06.2018 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Niektórzy twierdzą, że sądy powołują się na regulaminy ROD https://forum.infor.pl/topic/235780-odleglosc-sadzenia-drzew-krzewow-od-plotu-granicznego/#ixzz483yO9diG?icwcv=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 05.06.2018 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Moje pytanie jest z sytuacji , jaka mnie ostatnio spotkała. Przyszli do mnie sąsiedzi zza płota , żeby mnie poinformować, że posadzili drzewa liściaste 4m od granicy działki. Powiedziałem, że OK. I zapytałem , po co mi to mówią. A oni, że posadzili zgodnie z prawem , gdybym miał wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2018 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Ktoś nagadał im głupstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 05.06.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Jaka jest dozwolona odległość od granicy działki , w której to można sadzić drzewa liściaste? Czy w ogóle jest coś takiego jak dozwolona odległość sadzenia drzew liściastych? - nie ma przepisów dot. odległości drzewa od granicy działki, od budynku, ... itd - są przepisy dot. odległości drzew od sieci infrastruktury technicznej, ale dotyczą tym samym terenów, które nie są prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts