majjjlenka 08.06.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Hej, kiedyś już wrzucałam rzut mojego parteru, dziękuję za kilka cennych wskazówek Po głębokich przemyśleniach, moje zmiany są dość istotne, proszę o wskazówki czy tak będzie funkcjonalnie? Czy może coś zmienić, może ktoś ma podobnie i na coś narzeka albo sobie chwali? ) Jednym słowem: POMOCY! wrzucam oryginalny rzut i mój po zmianach będę wdzięczna za wszelkie sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 08.06.2018 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 To co wydzieliłam z kuchni i holu to spiżarka, a z łazienki - małe pomieszczeni gospodarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 08.06.2018 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Próbuję dodać w większym formacie, aby wymiary były bardziej czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 pomieszczenie gospodarcze zrób pod schodami. Po co ci dwie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 08.06.2018 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 pomieszczenie gospodarcze zrób pod schodami. Po co ci dwie łazienki? Mamy jeszcze piętro, tam będą 3 pokoje i pralnia - nie planujemy tam łazienki. Wstępnie, chyba że będzie wielka potrzeba, to w przyszłosci zrobimy Biorąc pod uwagę powyższe, łazienka na dole jest jedna i osobny kibelek również musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 09.06.2018 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Dla mnie trochę szkoda rezygnować z tak wygodnej i dużej łazienki żeby zrobić pom. gosp. Lepiej przemyśleć jeszcze tą kwestię i rozważyć górę jako dodatkową łazienkę- można śmiało coś wymyślać łącząc ją z pralnią. A druga uwaga, po co Ci spiżarnia na szerokość drzwi? Nawet tam nic nie będziesz mogła postawić (regał). Lepiej sprawdza się jak przynajmniej z jednej strony drzwi jest wnęka na 30cm- tyle średnio mają najzwyklejsze regały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.06.2018 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Mamy jeszcze piętro, tam będą 3 pokoje i pralnia - nie planujemy tam łazienki. Wstępnie, chyba że będzie wielka potrzeba, to w przyszłosci zrobimy Biorąc pod uwagę powyższe, łazienka na dole jest jedna i osobny kibelek również musi być Biegać po nocy po pietrach, żeby skorzystać z toalety? Serio ktoś buduje sobie świadomie tak niewygodny dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 29.08.2018 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Elfir na Ciebie zawsze można liczyć - dziękuję! Jesli chodzi o spiżarkę, wymyśliłam, że regał będzie stał naprzeciw drzwi, a po bokach na ścianie jednej jeszcze jakieś półeczki może Przeniosłać płytę na wyspę - bardzo się wzbraniam przed takim rozwiązaniem - gotuję praktycznie codziennie i już sobie wyobrażam ten tryskający tłuszcz na hokery, cały blat i podłogę wokół całej wyspy... nie zniosę też widoku stojących garów na płycie chcę je mieć schowane za szafką tak jak to narysowałam, nie będzie az tak rzucac się w oczy przynajmniej z pozycji salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts