gomenek 11.06.2018 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Witam wszystkich. Mam w planach zakup klimatyzatora przenośnego, jednak dość często spotykam się w internecie z negatywnymi opiniami na temat tego typu sprzętu. Pokój w jakim by pracował klimatyzator ma ok.15m2 i wysokość 2,15m czyli małe pomieszczenie. Więc jak to faktycznie jest z tymi klimatyzatorami, faktycznie nie warto kupować? Do wydania mam ok. 1300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 11.06.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Nie warto. Załóż splita albo pij dużo wody i zwykły wentylator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.06.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Będziesz się zastanawiał, czy wolisz się pocić, czy siedzieć w hałasie przyprawiającym o ból głowy. I to przy założeniu, że uda Ci się szczelnie podłączyć wywiew bez wpuszczania ciepłego powietrza z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gomenek 12.06.2018 03:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Ok, dzięki za odpowiedź. Właśnie uniknąłem wydania ponad tysiaka w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts