MajorD67 14.06.2018 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Cześć Mocno przymierzam się do urządzenia mojego przyszłego mieszkania i niestety nie mogę sobie poradzić z salonem z aneksem. Kształt bliski kwadratu sprawia, że ciężko zaplanować w nim to co bym chciał, czyli wyspę oraz osobno stół na kilka osób. Będę bardzo wdzięczny za pomoc oraz wskazówki, bo wiem że działacie cuda. Wymiary ok.: 5,30m (szer.) x 4,65m (dł.), łącznie 24,6 m^2. Załączam rzut mieszkania wyrysowany w apce, najdokładniej jak się dało: Dodaję też mój pomysł z którego nie jestem w pełni zadowolony bo jest ciasno... Edytowane 15 Czerwca 2018 przez MajorD67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 nie widzę zdjęć a Opera odrzuca mi link, jako stwarzający zagrożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajorD67 15.06.2018 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Zmieniłem hosting obrazków, powinno być ok. Wcześniej u mnie też się wyświetlały, to pewnie kwestia blokera 'reklam'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts