coachu13 18.06.2018 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Cześć, Jaki klej i fugę polecacie z własnego doświadczenia ?Czy na ten sam klej kładliście metalową obróbkę balkonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 18.06.2018 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Chyba jedynie system firmy SIKA. Jakiś czas temu kolega fighter w którymś z wątków rekomendował konkretne produkty. U mnie klej elastyczny Mapei i folia w płynie poddały się po jakichś 5 latach. Ostatnio zdjąłem płytki bez użycia narzędzi, samymi rękoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 18.06.2018 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 O kurczę poważnie ??!Ja właśnie się zastanawiałem czy te Siki to konieczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 18.06.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 klej Sikabond T8 i do tego fuga sika cem, tylko nie wiem który numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.06.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Chyba jedynie system firmy SIKA. Jakiś czas temu kolega fighter w którymś z wątków rekomendował konkretne produkty. Klik I znowu dyskusja, jak przyoszczędzić, żeby płytki nie odpadły będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts