darek2009 21.06.2018 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Nie mogę nigdzie znaleźć legendy do mapy topograficznej z geoportalu. Czy moglibyście mi pomóc i wyjaśnić oznaczenia na tej mapce. Interesują mnie dwie działki oznaczone czerwonymi krzyżykami (to moje znaki). Nie wiem, czy oznaczenia na mapach są takie same dla wszystkich map topograficznych? Czy geoportal ma swoje oznaczenia? Z poszukiwań wyszło mi, że na działkach jest żwirowisko czy coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.06.2018 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Prawy krzyżyk jest w wyrobisku żwirowni, prawdopodobnie w EGiB użytek kopalny = K. Lewy to uprawy.... Więcej na https://www.google.com/search?q=znaki+na+mapach+topograficznych&newwindow=1&client=firefox-b-ab&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj_yfb26OXbAhUFJ1AKHQQkBC8QsAQIJw&biw=1254&bih=671#imgrc=OpkhUgjf1LTGoM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts