Zuzamakowa 24.06.2018 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, zakupiłam mieszkanie i mam dylemat jak urządzić je aby było funkcjonalne i zarazem nowoczesne. Szczególnie chodzi mi o aneks i salon. Myślałam o zlewie pod oknem ale nie wiem co z resztą: zmywarka, indukcja, piekarnik, lodówka stół czy cienka wyspa? Łazienka też nie jest wielka. Myślę o wannie z osłonką, pralkę chcę dać do schowka. Proszę o pomoc Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Zuzamakowa Pomoc w projektowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2018 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 (edytowane) przykład: Edytowane 1 Lipca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2018 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts