cuuube 24.06.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Polska 0 : 3 Kolumbia Obstawiałem 1:2 Niech ten kolejny mecz oddadzą walkowerem i jadą już do domu , wstydu sobie i Polsce oszczędzą . Za dużo żelu na głowach i za dużo SPA na zgrupowaniach , zamiast biegania . Dlatego między innymi nie oglądam piłki bo nasi nie przykładają się do gry i od zawsze wychodzę z założenia ,że powinni grać za średnią krajową ,a w przypadku wyników premie nawet po 100 milionów . Wolę speedway'a tam nasi dają radę . Co robi Nawałka w szatni po meczu z Kolumbią ? szuka roboty na Olxie Edytowane 24 Czerwca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 24.06.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 ale za to tak ładnie sparodiowali Arabia Saudyjska - Rosja. I dużo też grali ... w reklamach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.06.2018 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Wygranemu nawet słońce bardziej świeci. W Bogocie gorące popołudnie i fiesta a u nas noc. Za karę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 24.06.2018 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Kolumbijczycy mieli też dużą presję w postaci mafii https://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna/kolumbijczycy-drza-o-swoje-zycie-mafiozi-zastrzelili-juz-14-pilkarzy/qyy84lt tam się nie patyczkują , co innego u nas "Polska , nic się nie stało" poklepują się po plecach i dalej swoje. Dodam jeszcze , że może trochę mi żal trenerów bo co oni mogą jak piłkarzynom nie chce się biegać . Edytowane 24 Czerwca 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2018 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Nie śledzę odkąd brakło jakichś wyników.Wrąbali naszym?Dobra zmiana...?A bo to pierwszy czy ostatni raz?Czym tu się podniecać? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.06.2018 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Czy stwierdzenie "Polacy nic się nie stało" jest pozytywne czy negatywne? A może jest bardzo patriotyczne bo zawsze stoimy za "naszymi" ??A może jest to "gloryfikacja" kolejnej porażki ?Stawiamy pomniki tym co walczyli ale przegrali.Tym co walczyli i wygrali to już nie stawiamy pomników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 24.06.2018 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Bertha Cyt- Wygranemu nawet słońce bardziej świeci. W Bogocie gorące popołudnie i fiesta a u nas noc. Za karę? koniec cyt. Noc'a nie było, ale skoro wywołałeś, to niech już będzie. Ja, tak jak @cuuube, dużo bardziej cenię sobie speedway, lubię polską "szlakę". A drużyna kopaczy, cóż, słaba, niczego wielkiego się nie spodziewałem, to i rozczarowanie mnie ominęło. Nawet dużą część 1 połowy sobie odpuściłem, miałem ciekawsze zajęcie. Dawałem upust swojej pasji i niedzielę miałem bardzo udaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.06.2018 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Podniecać nie ma się czym, lecz jak przed prawie każdą większą imprezą balon pychy nadymany jest przez publikatory, "działaczy" i kibiców urósł do niebotycznych rozmiarów, potem szpila w postaci wyniku 0:3 i totalna klapa & płacz. Zgrzytanie zębami będzie niebawem. W wieku szkolnym charatanie w gałę jest passe, MY stawiamy na inne wartości i zwiększone godziny religii w szkole. To gdzie znaleźć diamenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.06.2018 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Bertha Nawet dużą część 1 połowy sobie odpuściłem, miałem ciekawsze zajęcie. Dawałem upust swojej pasji i niedzielę miałem bardzo udaną. I połowa była lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2018 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Podniecać nie ma się czym, lecz jak przed prawie każdą większą imprezą balon pychy nadymany jest przez publikatory, "działaczy" i kibiców urósł do niebotycznych rozmiarów, potem szpila w postaci wyniku 0:3 i totalna klapa & płacz. Zgrzytanie zębami będzie niebawem. W wieku szkolnym charatanie w gałę jest passe, MY stawiamy na inne wartości i zwiększone godziny religii w szkole. To gdzie znaleźć diamenty ? Diamenty to w RPA. A nadymanie to komercha. Koszulki, kubki, długopisy, dyskusje w telewizjach, artykuły, analizy... Coś trzeba robić, aby na 500+ zarobić i aby na żarcie zostało. Wzorce dobre, naród głupi - to działa! Boże narodzenie też we wrześniu już się zaczyna... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.06.2018 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Wzorce dobre, naród głupi - to działa! Boże narodzenie też we wrześniu już się zaczyna... Adam M. I dzięki temu rośnie magiczne PKB i jest podwód do radości. I to działa na ... naród ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.06.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Lecz w Kolumbii jakoś potrafią wyłuskać brylanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2018 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 E - tam...Nie z brylantów dotąd kasę mieli.Nawet koszulkami chyba dorabiali i biznes szedł. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 24.06.2018 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Gra Orłów to kryminał. 10-ciu nie grało systematycznie w klubach. Szczesny 10 meczy w Juve, zostaje 1 bramkarzem... Kondycji na 15 min wystarczyło. Co w kadrze robi Kuba po kontuzji, Glik kontuzjowany, itd Co w kadrze robi Peszko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.06.2018 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Nie winiłbym tu piłkarzy. Po prostu byli źle przygotowani. Za wolni, bez kondycji. Albo Nawałka przesadził w obciążeniach albo treningi były za lekkie. Trudno ocenić, bo efekt podobny. Szkoda, bo do tej pory Nawałka trafiał z przygotowaniami w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 25.06.2018 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Powitanie reprezentacji na lotnisku będzie wyglądało tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.06.2018 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Nie winiłbym tu piłkarzy. Po prostu byli źle przygotowani. Za wolni, bez kondycji. Albo Nawałka przesadził w obciążeniach albo treningi były za lekkie. Trudno ocenić, bo efekt podobny. Podobno to wina klimatu w Soczi. Wybrali złą lokalizację ośrodka. Może nadaje się na wakacje ale nie na przygotowania i treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 25.06.2018 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Cyt:Bertha "Lecz w Kolumbii jakoś potrafią wyłuskać brylanty. "Jakie brylanty? To zupełnie przeciętna drużyna. Przy jamniku, to i wyżeł jest chartem.Duża część naszych piłkarzy wolała kontrakty w "superdrużynach" i grzanie ławy rezerwowych, za wysokie $, zamiast kasy za prawdziwą grę w polu i mniejsze $. Czego oczekiwać po takich piłkarzach? Kariera i umiejętności jadą na wstecznym, ale konto szybciej rośnie, to dla nich najważniejsze. Z taką mentalnością niczego się nie osiągnie. Nie będzie wyniku w reprezentacji, jeśli w klubie wypełnianie angażu kończy się na treningach, a mecze zna się wyłącznie z trybun czy TV.Za to w mediach, reklamach nasi piłkarze nie zawiedli. Rozczarowania nie czuję, niczego wiele lepszego się nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 25.06.2018 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 ... Czego oczekiwać po takich piłkarzach? Kariera i umiejętności jadą na wstecznym, ale konto szybciej rośnie, to dla nich najważniejsze. Z taką mentalnością niczego się nie osiągnie. oj tam , oj tam . Da się , wskoczyć na listę najbogatszych Polaków - majątek Roberta L. 353 mln zł, co daje mu 94. miejsce na 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 25.06.2018 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Teraz wszyscy łatwo obsobaczają piłkarzy i trenerów, a kto napompował ten balon? Ci co nie poddają się propagandzie wcale się nie rozczarowali (no może skalą a nie samą porażką). Wstawiono Nawałkę na ołtarz i biedak spadł i nabił sobie guza. I po co to było? Nawałka powinien dostać teraz kredyt zaufania i tworzyć drużynę od podstaw na zawodnikach nie na nazwiskach. Ligi Narodów UEFA i tak nie wygrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts