anula938 26.06.2018 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, jestem tu nowa. Probowalam szukac podpowiedzi na forum ale nie znalazlam... Mam wąski ogród. Nie mam pojecia jak go urzadzic. W koncu mam czas na ogrod ale niestety pomyslu nie mam... Ogrod jest wąski. Koniecznie musze miec podjazd do auta. Nie wiem jednak czy lepiej do polowy ogrodu czy pod sam dom. Myslalam o polowie ogrodu z trawka I kwiatami, ale zupelnie nie mam wyobrazni I nie potrafie sobie wyobrazic jak by to moglo wygladac. Prosze pomozcie bp juz mi rece opadaja... Edytowane 26 Czerwca 2018 przez anula938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2018 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 lepiej wklej mapkę i w większym formacie bo na tym rysunku nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula938 02.08.2018 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 witam, Tylko tak udalo mi sie wleic, mam nadzieje ze teraz bardziej widac. Szukam jakiejkolwiek pomocy w urzadzeniu... sama nie potrafie wyobrazic sobie jak ten ogro moze wygladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2018 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Czyli chodzi o pasek 11x3 m (bo chodnik ma pewnie ok. 1 m)? Jak podjazd do samochodu miałby dochodzić do domu, to gdzie miałoby być miejsce na ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alix90 25.09.2020 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Ja poszłabym w górę, mam na na myśli ozdobne drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts