uomo 27.06.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Witam chciałbym zainstalować sciankę prysznicową typu walk-in .Mam mentlik w głowie i trzy rózne pomysły .Powiem tylko ze nie moge zamknąc wneki zupełnie robiąc drzwi bo tam jest grzejnik . Sciankę bede robic na zamówienie takze moge zrobić dowolnie . Zastanawiam sie ile miejsca na wejscie powinienem zostawić czy 45 cm to wystarczająco i czy w takiej konfiguracji nie bedzie chlapać na łazienkę ? Bardzo prosze o porade trzy wersje na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 o wejściu 45 cm zapomnij, chyba, że nie interesuje cię wygoda.Pryskac woda będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uomo 14.09.2018 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 (edytowane) Dziękuje za odpowiedź na szczęście nie sprawdziło się. Po namysłach zdecydowałem sie na opcje drugą i po miesiącu korzystania z prysznica moje doświadczenia: wejscie 45cm w zupełności wystarcza, a nie należe do do szczuplaczków sam prysznic w środku bardzo wygodny. Nie ma sensu powiększać wejscia kosztem miesca pod prysznicem. Jeśli chodzi o chlapanie to są bardzo minimalne bryzgi poza boczną scianką jednak nie jest to zupełnie uciążliwe.Podsumowując był to strzał w dziesiątkę . PS. Z całym szacunkiem jeśli odpowiadał mi najlepszy doradca na tym forum to myślę, że chyba nie mam tu czegon szukać ! Edytowane 17 Września 2018 przez uomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts