poised 27.06.2018 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Mamy z żoną ten projekt w planach budowy. Czy ktoś ma taki dom, ewentualnie może coś więcej powiedzieć na temat miejsca w środku i funkcjonalność pomieszczeń. Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2018 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 jako letniak na krótki pobyt da radę. Ale nie wyobrażam sobie tam normalnego życia. 1. gdzie ustawić szafy w sypialniach? 2. gdzie lodówka, piekarnik w zabudowie w kuchni? 3. Mało wygodne oglądanie TV przy takim ustawieniu kanapy4. Gdzie trzymać odkurzacz, mopa, wiadro, jakieś podstawowe narzędzia, kurtki, szaliki i buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalgosiaCH10 15.06.2019 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Mamy z żoną ten projekt w planach budowy. Czy ktoś ma taki dom, ewentualnie może coś więcej powiedzieć na temat miejsca w środku i funkcjonalność pomieszczeń. Będę bardzo wdzięczny Dzień dobry , my też mamy w planach ten projekt . Proszę na pisać , czy udało Wam się zrealizować plany . Ponieważ jestem projektantem mebli kuchennych , mam projekt zaplanowany w drobnych szczegółach . Ale jestem ciekawa , czy ten metraż wew. nie przeraża . Mam zrobione dwa projekty na kuchnię , gdzie można zaplanować lodówkę s&s , oraz piekarnik w słupku , a i tak zostaje sporo miejsca na wyspę kuchenną i stół . Proszę o opinię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts