aaisaa 29.06.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Witam. Szukam solidnych, ciężkich, najlepiej drewnianych drzwi wewnętrznych. Białe, bezprzylgowe. Czytałam forum, widziałam CALa. Rewelacja tylko ta cena. Czy jest jakaś alternatywa? Dallas, Doorsy, Asilo, Stolpaw? Widziałam też z Porty cena ok 1600zł za skrzydło (ich wyższa półka), wydają się ok. Stolarz wycenia mi drzwi robione już miesiąc i dalej nie wiem jakiej kwoty mam się spodziewać. Boję się pękania, rozsychania. Podpowiedzcie. W sklepach mówią CAL i długo długo nic. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 29.06.2018 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 W sklepach mówią CAL i długo długo nic. Prawda to? Prawda, że sprzedawcy tak mówią (to samo słyszałem), ale czy należy wierzyć sprzedawcom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaisaa 29.06.2018 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Prawda, że sprzedawcy tak mówią (to samo słyszałem), ale czy należy wierzyć sprzedawcom? Problemem jest, że nie mogę dotknąć pozostałych, ani ich nawet zobaczyć na żywo. Proszę o opinie kogoś kto porównywał, albo ma w swojej ofercie więcej niż jedną z tych firm. Lew2 miałeś ten problem? Na jakieś się zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 29.06.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Problemem jest, że nie mogę dotknąć pozostałych, ani ich nawet zobaczyć na żywo. Proszę o opinie kogoś kto porównywał, albo ma w swojej ofercie więcej niż jedną z tych firm. Lew2 miałeś ten problem? Na jakieś się zdecydowałeś? Jeszcze się na nic nie zdecydowałem. Oglądam, słucham, czytam... Dotykałem różnych i na razie nie umiem ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.07.2018 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Bardzo dużo marek swego czasu (rok czy dwa temu ) wymienił nasz kolega w innym dziale, głównym temacie o drzwiach wewnętrznych :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191436-DRZWI-WEWN%C4%98TRZNE-pomoc-w-wyborze-producenci-materia%C5%82y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaisaa 02.07.2018 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Bardzo dużo marek swego czasu (rok czy dwa temu ) wymienił nasz kolega w innym dziale, głównym temacie o drzwiach wewnętrznych : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191436-DRZWI-WEWN%C4%98TRZNE-pomoc-w-wyborze-producenci-materia%C5%82y Przeszłam ostatnie dwa lata podanego wątku i nie znalazłam odpowiedzi. Szczerze finlandia liczyłam na Twoją opinię. Sprecyzuję: szukam drzwi wewnętrznych, białych, bezprzylgowych, raczej klasyczny design. Wzięłabym CALa, ale ich Soplica 2 nie całkiem odpowiada mi wizualnie. Chciałabym cos o porównywalnej jakości w cenie 2000-3000 (fajnie jeśli byłoby bliżej 2000 za skrzydło z ościeżnicą). Stolarz wycenił mi finalnie drzwi na 4000/szt (cena nieakceptowalna dla mnie). Mam dużo dzieci i mało czasu nie mogę więc pojeżdzić i oglądać drzwi każdej firmy (zazwyczaj do salonu mam ok 100km- lubuskie ma jakby mało przedstawicieli?). Chciałabym oględziny załatwić w trakcie jednego wyjazdu, muszę więc wiedzieć czego szukać. Liczę na prywatną opinię osoby, która widziała setki drzwi. Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 03.07.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Przeszłam ostatnie dwa lata podanego wątku i nie znalazłam odpowiedzi. Szczerze finlandia liczyłam na Twoją opinię. Sprecyzuję: szukam drzwi wewnętrznych, białych, bezprzylgowych, raczej klasyczny design. Wzięłabym CALa, ale ich Soplica 2 nie całkiem odpowiada mi wizualnie. Chciałabym cos o porównywalnej jakości w cenie 2000-3000 (fajnie jeśli byłoby bliżej 2000 za skrzydło z ościeżnicą). Stolarz wycenił mi finalnie drzwi na 4000/szt (cena nieakceptowalna dla mnie). Mam dużo dzieci i mało czasu nie mogę więc pojeżdzić i oglądać drzwi każdej firmy (zazwyczaj do salonu mam ok 100km- lubuskie ma jakby mało przedstawicieli?). Chciałabym oględziny załatwić w trakcie jednego wyjazdu, muszę więc wiedzieć czego szukać. Liczę na prywatną opinię osoby, która widziała setki drzwi. Z góry dzięki za odp. Ja bym Ci polecił DEWRO. Ma je kilka os w mojej rodzinie. Ja sam ich nie wybrałem, ze względu na cene, ok 2100-2200 za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 05.07.2018 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Ja mogę polecić Ci z ręką na sercu Stolpawa, ale tam też cena będzie na pograniczu lub powyżej. Jakościowo bardzo dobre. CAL jak już wiesz też jest godny uwagi przy wyborze drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts