kuba900115 04.07.2018 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witam wszystkich. Czy jest ktoś na forum kto budował dom z71 z projektu z500 w technologii szkieletowej??? Interesują mnie realne koszta budowy jak i firmy wykonawcze, które są godne polecenia. Przeszukałem internet ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych informacji. Proszę o odp i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlade 04.07.2018 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witam !Mój dom szkieletowy powstał na bazie projektu Z71 , firme mógłbym polecić, ale co do kosztów to budowałem 5 lat temu więc prahistoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba900115 04.07.2018 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Wlade napisał: Witam ! Mój dom szkieletowy powstał na bazie projektu Z71 , firme mógłbym polecić, ale co do kosztów to budowałem 5 lat temu więc prahistoria Kolego Wlade, jeśli mogę prosić o jakieś zdjęcia Twojego projektu oraz kosztorys byłbym bardzo wdzięczny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlade 05.07.2018 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaik77 05.07.2018 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Witam.Chcesz stawiać szkielet na miejscu czy montować gotowy prefabrykat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba900115 05.07.2018 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Jeśli mam być szczery to wszystko jedno czy na budowie czy prefabrykowany. Najchętniej całe wykończenie wolałbym zrobić sam. Pracowałem trochę na budowach (na własnej działalności jak i w firmie) w Polsce, DE i w Luxemburgu i widziałem to i owo i wiem co niektórzy potrafią zrobić aż ręce opadają. Aktualnie zmieniłem branżę i nie żałuję Ale tak jak pisałem całą wykończeniówkę wolałbym zrobić sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 12.07.2018 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 kuba900115 napisał: Jeśli mam być szczery to wszystko jedno czy na budowie czy prefabrykowany. Najchętniej całe wykończenie wolałbym zrobić sam. Pracowałem trochę na budowach (na własnej działalności jak i w firmie) w Polsce, DE i w Luxemburgu i widziałem to i owo i wiem co niektórzy potrafią zrobić aż ręce opadają. Aktualnie zmieniłem branżę i nie żałuję Ale tak jak pisałem całą wykończeniówkę wolałbym zrobić sam... W wielu firmach można zamówić stan stan domu wykończony z zewnątrz i w środku się samemu bawić co jest dobrym rozwiązaniem jak nie ma się możliwości budowy samemu z pomocą rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts