kuba900115 04.07.2018 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witam wszystkich. Czy jest ktoś na forum kto budował dom z71 z projektu z500 w technologii szkieletowej??? Interesują mnie realne koszta budowy jak i firmy wykonawcze, które są godne polecenia. Przeszukałem internet ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych informacji. Proszę o odp i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlade 04.07.2018 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witam !Mój dom szkieletowy powstał na bazie projektu Z71 , firme mógłbym polecić, ale co do kosztów to budowałem 5 lat temu więc prahistoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba900115 04.07.2018 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witam ! Mój dom szkieletowy powstał na bazie projektu Z71 , firme mógłbym polecić, ale co do kosztów to budowałem 5 lat temu więc prahistoria Kolego Wlade, jeśli mogę prosić o jakieś zdjęcia Twojego projektu oraz kosztorys byłbym bardzo wdzięczny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlade 05.07.2018 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaik77 05.07.2018 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Witam.Chcesz stawiać szkielet na miejscu czy montować gotowy prefabrykat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba900115 05.07.2018 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Jeśli mam być szczery to wszystko jedno czy na budowie czy prefabrykowany. Najchętniej całe wykończenie wolałbym zrobić sam. Pracowałem trochę na budowach (na własnej działalności jak i w firmie) w Polsce, DE i w Luxemburgu i widziałem to i owo i wiem co niektórzy potrafią zrobić aż ręce opadają. Aktualnie zmieniłem branżę i nie żałuję Ale tak jak pisałem całą wykończeniówkę wolałbym zrobić sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 12.07.2018 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Jeśli mam być szczery to wszystko jedno czy na budowie czy prefabrykowany. Najchętniej całe wykończenie wolałbym zrobić sam. Pracowałem trochę na budowach (na własnej działalności jak i w firmie) w Polsce, DE i w Luxemburgu i widziałem to i owo i wiem co niektórzy potrafią zrobić aż ręce opadają. Aktualnie zmieniłem branżę i nie żałuję Ale tak jak pisałem całą wykończeniówkę wolałbym zrobić sam... W wielu firmach można zamówić stan stan domu wykończony z zewnątrz i w środku się samemu bawić co jest dobrym rozwiązaniem jak nie ma się możliwości budowy samemu z pomocą rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts