BeataBS 07.07.2018 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Urządzam niewielkie mieszkanie i mam problem z zaplanowaniem układu w pokoju dziennym. Aneks będzie mały i plan pomieszczenia warunkuje jego położenie. zastanawiam się czy nie będzie za mało powierzchni do pracy i nie przydało by się dodatkowa powierzchnia np. na wyspie? Czy jednak to jest zbędne i lepszym rozwiązaniem jest mały stół i 4 krzesła. W pokoju chciałabym aby znalazły się jeszcze : sofa, telewizor na ścianie i komoda pod nim. Jakie macie doświadczenia z małym aneksem? Stół czy wyspa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 za mały obrazek, nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataBS 08.07.2018 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Mam nadzieję, że tym razem będzie coś widać całe mieszkanie pokój dzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2018 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataBS 08.07.2018 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Super pomysł z lodówką przeniesioną za słupek. Myślę teraz, żeby ujednolicić zabudowę szafy i lodówki, tak żeby lodówka nie była zauważalna, czyli cała zabudowa w tym samym kolorze i stylu. Dzięki za inspirację, bo cały czas myślałam o kuchni w L, ale w jednej linii zajmie mniej miejsca. Podoba mi się również ta propozycja drugiej szafy w przedpokoju, ale tu mam temat do przemyślenia. Muszę znaleźć miejsce na 2 kocie kuwety, jedna miała być schowana w szafie/szafce, a druga właśnie w łazience (w miejscu zaproponowanej szafy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2018 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 tutaj też zabudowa kuchenna wyniesiona z kuchni: http://www.lesiakisyn.pl/sites/default/files/2018-01/KUCHNIA%20BIAŁY%20POŁYSK%20%284%29.jpg a tu ciąg szaf przechodzący w kuchnię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 09.07.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 09.07.2018 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Z zabudowy w korytarzu nie trzeba rezygnować ze względu na kuwetę. Wystarczy zrobić meble na wymiar i uwzględnić potrzeby. http://www.lifeandmore.pl/files/Image/greenpages/zamaskowana_kuweta.jpg http://www.lifeandmore.pl/files/Image/greenpages/kuweta_w_kuchni.jpg http://kotton.pl/blog-o-kotach/wp-content/uploads/2016/09/ukryta-kuweta.jpg http://kotton.pl/blog-o-kotach/wp-content/uploads/2016/09/szafka-na-legowisko-dla-kota.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataBS 15.07.2018 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 anika1003 dziękuję za Twoje pomysły i fotki. Właśnie taki sposób na kuwetę w szafie jak na 1 zdjęciu chcę mieć w przedpokoju, tylko akurat wejście będzie od boku a nie na froncie. Pomysł ze ścianką super, ale moim zdaniem nie przy tym metrażu. Pokój dzienny jest największym pomieszczeniem i ma tylko 17,81m2, nie chciałabym dodatkowo dzielić tej niedużej przestrzeni, tylko zaaranżować ją tak żeby nie przytłoczyć i żeby wizualnie wydawała się większa. Dlatego decyduję się na jasną podłogę, biel i szare dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataBS 15.07.2018 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 (edytowane) Idąc dalej z przesunięciem kuchni, mam taki pomysł. oczywiście kosztem powierzchni szafy..... tylko czy korzystanie z lodówki nie będzie kłopotliwe?? Edytowane 15 Lipca 2018 przez BeataBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.07.2018 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 trochę daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka13 25.07.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Cześć, miesiąc temu podpisałam umowę deweloperska i czekam na swoje M. Poprosiłam przedstawiciela dewelopera o plany wszystkich instalacji i projekt architektoniczny mieszkania. Dostałam palny instalacji (każda na osobnym rzucie), ale w projektu architektonicznego już nie. Sprzedawca stwierdził że nie dostanę, bo: "obowiązuje prawo autorskie" Wiem jednak, że znajomi kupujący mieszkanie takie projekty dostali bez jakiegoś proszenia się. Osiedle jest w trakcie budowy, zakończenie budowy marzec 2019. Projekt architektoniczny chcę żeby zrobić projekt wykończenia wnętrz. Czy ktoś z Was ma wiedzę kiedy i czy dostane taki projekt? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.07.2018 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Jasna kolorystyka powiększy optycznie wnętrze, jednak chcąc uzyskać maksymalny efekt warto także wybierać połyskujące lub polerowane powierzchnie. Szafki lakierowane na wysoki połysk, gładkie okładziny ścian i podłóg oraz satynowa farba Kuchnia-Łazienka np. 900S Śnieżnobiała. Oświetlenie wnętrza powinno być wielopunktowe. Wszystkie te zabiegi pozwolą optycznie powiększyć niewielką przestrzeń. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts