yah 14.07.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2018 Witam. To mój pierwszy post . Remontuję stary dom i na parterze ma być ogrzewanie podłogowe. Po zdjęciu parkietu odsłonił się śmierdzący subit. Salon 35m2 także zdarcie go własnoręcznie to masakra. Forum poczytałem i oprócz wynajęcia profesjonalnej firmy polecacie pomalowanie go żywicą epoksydową, bardziej przychylam się do tego malowania. I pytanie czy to załatwi sprawę i na to będę mógł położyć ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andreys 17.07.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 A czy jeśli miałbyś grzyb na ścianie to uznasz, że zamalowanie farbą wystarczy? Zamów ekipę, niech Ci to zedrą w diabły bo pieniądze to jedno, a zdrowie to drugie. 35m2 to około 1000 zł, może trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 22.07.2018 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Witam. To mój pierwszy post . Remontuję stary dom i na parterze ma być ogrzewanie podłogowe. Po zdjęciu parkietu odsłonił się śmierdzący subit. Salon 35m2 także zdarcie go własnoręcznie to masakra. Forum poczytałem i oprócz wynajęcia profesjonalnej firmy polecacie pomalowanie go żywicą epoksydową, bardziej przychylam się do tego malowania. I pytanie czy to załatwi sprawę i na to będę mógł położyć ogrzewanie podłogowe? i tak musisz oczyścić podłoże z wszystkich luźnych fragmentów subitu. Następnie wyrównać całe podłoże z subitu. Odkurzyć i wtedy nałożyć około 0,7 lita epoksydu w dwóch warstwach. Koszt epoksydu 40zł/m2 bez robocizny... Usuń subit za 1300-1500zł za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.07.2018 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Podgrzewanie otoczenia gdzie jest położony subit (niby pod spodem , ale....), wydaje się być nietrafionym pomysłem. W końcu to twoje zdrowie, może lubisz ryzyko... Pamiętaj że wbrew bajkom, życie masz tylko jedno -- https://www.youtube.com/watch?v=X0EegLGBqfY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts