ItWoman 15.07.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Cześć i czołem!Kupiłam szafę dąb sonoma do sypialni, która moim zdaniem była idealna, a po złożeniu okazała się być złym zakupem... Nie podoba mi się, mam wrażenie, że nie pasuje do paneli, które są ciemniejsze z elementami czerni. Czy dokupienie (wg planu) komody i ewentualnie zmiana łóżka na sonome uratuje wygląd sypialni? Poradzcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.07.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 skąd mamy wiedzieć nie widząc paneli i samej sypialni, koloru ścian? IMHO dom sonoma jest bardzo mdły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ItWoman 16.07.2018 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 skąd mamy wiedzieć nie widząc paneli i samej sypialni, koloru ścian? IMHO dom sonoma jest bardzo mdły. Przepraszam, wczoraj nie mogłam dodać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 16.07.2018 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Może to trochę głupia rada, ale spontanicznie wpadło mi do głowy, abyś kupił sobie po prostu dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matifort 08.08.2023 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Polecam zobaczyć kolor Artisan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firefly30 07.09.2023 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2023 No gryzie się to niestety. Panele są w ciepłym kolorze a szafa chłodna plus srebrne elementy. Łatwiej przestawić szafę do innego pokoju niż wymieniać panele. Faktycznie zakup dywanu pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.09.2023 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2023 No gryzie się to niestety. Panele są w ciepłym kolorze a szafa chłodna plus srebrne elementy. Łatwiej przestawić szafę do innego pokoju niż wymieniać panele. Faktycznie zakup dywanu pozostaje. Po pięciu latach chyba znalazła już rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts