mateuszg_1980 18.07.2018 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Witam, mam pytanie odnośnie zabezpieczania okienek piwnicznych przed myszami. Czasami muszę wywietrzyć piwnicę, ale za każdym razem coś tam do niej wchodzi. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zamontowanie siatki na te okna. Przez okienka zrzucam też węgiel, więc zależy mi na siatce, którą mogę co jakiś czas ściągnąć. Znalazłem na Youtube filmik z siatką na ramce zabezpieczającą przeciw gryzoniom i ptakom (tu macie link: ). Czy ktoś z Was ma zainstalowane coś takiego? Jakie są Wasze opinie? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.07.2018 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Siatka z linka jest marna, bo ma duże oczka, przelezą owady i myszy.. W sklepie pszczelarskim ze 20 lat temu kupiłem metalową kratę przegrodową do ula, nazwy nie pamiętam. Dwa boki w wytłoczce z u-blachy, drut chyba 1,2mm w małych odstępach więc pszczoła, osa czy mucha nie przelezą a gryzonie są bez szans. Jak będę w domu to opiszę dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts