Snaker 18.07.2018 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Nie mam totalnie pomysłu jakich mebli i jakiego koloru powinny być aby pasowały do podłogi i ścian w pokoju na zdjęciu. Zależy mi na podwójnym łóżku, biurku, stoliku lub regale pod TV i szafie. Ktoś ma może jakiś pomysł i chciałby sie nim podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2018 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 a ściany jaki mają kolor? Żółty? Lubisz ciepłe kolory? Pokój wygląda na spory, jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snaker 18.07.2018 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Niesety jedyne co wiem o tym pokoju to to zdjęcie :/ Wygląda na żółty, średnio mi się podoba, ale nic na to nie poradze, wolę zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2018 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 no to jak mamy pomóc? Nie znając wymiarów nie ma jak rozstawić mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 30.07.2018 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 meble jasne, bo na ciemny wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.08.2018 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Najbezpieczniej byłoby wybrać wyposażenie w jasnej, neutralnej kolorystyce bo pokój jest ciemny (biele, beże, jasne szarości). Jeśli kolor ścian jest żółty (co zgaduję, bo w tym świetle, równie dobrze może być to kolor biały) to lepiej zrezygnować z beżu i postawić na biel, wnętrze mogą ożywić pojedyncze czarne dodatki (rama grafiki na ścianie, poduszka na łóżku czy czarno-biały graficzny dywan). Markizę lepiej wymienić na białe zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol112 17.08.2018 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Ile tam jest m2? Ważne, żeby było miejsce do nauki, taki mały kącik biurowy. Troszkę chyba za mało danych mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts