Elfir 23.07.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 ja bym je zostawiła, tym bardziej że pokój niski.Z tym, że po szlifowaniu wybielić ługiem lub bejcą, bo ciemne będą przytłaczające. Najlepiej aby miały odcień wypłowiałego drewna.http://feel-at-home.com.pl/sites/default/files/dekorella.hu.jpgDo tego również dość jasna podłoga i białe lub śmietankowe ściany. Chyba nie musisz lakierować, można dać olej. Świetnie wyglądałby w takim wnętrzu styl modern rustic albo modern coastal (jeśli lubisz bardziej nowoczesny styl). Z tym, że wówczas kanapa, którą pokazałeś kompletnie nie pasuje. Szczegóły techniczne wygłuszania to nie do mnie, trzeba osobny wątek założyć w dziale "ściany, podłogi, sufity" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.08.2018 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Zostawienie widocznych belek jest dobrym pomysłem, szczególnie wtedy, gdy tak jak tutaj, są one realną konstrukcją, a nie styropianową naklejką. Warto jednak dopasować je do stylu całego salonu. We wnętrzach rustykalnych i loftowych dobrze będą wyglądały w kolorze naturalnego drewna, a w skandynawskich i nowoczesnych raczej bielone. Oto kilka inspiracji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol112 27.08.2018 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 ja bym je zostawiła, tym bardziej że pokój niski. Z tym, że po szlifowaniu wybielić ługiem lub bejcą, bo ciemne będą przytłaczające. Najlepiej aby miały odcień wypłowiałego drewna. http://feel-at-home.com.pl/sites/default/files/dekorella.hu.jpg Do tego również dość jasna podłoga i białe lub śmietankowe ściany. Chyba nie musisz lakierować, można dać olej. Świetnie wyglądałby w takim wnętrzu styl modern rustic albo modern coastal (jeśli lubisz bardziej nowoczesny styl). Z tym, że wówczas kanapa, którą pokazałeś kompletnie nie pasuje. Szczegóły techniczne wygłuszania to nie do mnie, trzeba osobny wątek założyć w dziale "ściany, podłogi, sufity" Dobry pomysł! Popieram w 100%. Według mnie modern rustic to będzie strzał w dziesiątkę w tego typu salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts