Elfir 23.07.2018 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Ja nie. Nie jestem lesbijką-ekshibicjonistką, by mnie to kręciło. Szansa na to, że zamieszka za ścianą modelka jest niewielka. Większe prawdopodobieństwo to rodzina z małym dzieckiem płaczącym od piątej rano pół soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 23.07.2018 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 "Nie jestem lesbijką-ekshibicjonistką, by mnie to kręciło. " Hm , dla psychologa ten tajemniczy napis na dole posta wielce dwuznaczny:" Elfir stawia klocka - dziennik" . Stanowiłby materiał na co najmniej roczne sesje a i kilka konsultacji ze znajomym gastrologiem. Basen można by wybudować !!!!tak czy siak widać ciągoty artystyczne. Sławni są twórcy co to publicznie stawiają klocka i każą podziwiać publice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Mojego klocka można sobie podziwiać na żywo, biletów nie pobieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotom70 23.07.2018 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Przepraszam nie na temat ,nie miałem zamiaru nikogo prowokować na takie wpisy przestańcie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 30.07.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Nowe mieszkanie to nowi sąsiedzi, a i na osiedlu nowe budynki tak zwane dogęszczenia, nigdy nie wiadomo co dobudują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 02.08.2018 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Ustawione "na prosto" lodówka i słupek wydzielają spiżarkę. Okolice wejścia do kuchni można wykończyć inaczej - np. bez zakręcającego blatu, z pełną ścianą lub niską ścianką itp A czy to dodatkowe okno w loggi to nie przypadkiem półpiętro klatki schodowej? Chyba byłoby jeszcze gorzej niż z prywatnym mieszkaniem - przypadkowe osoby mogłyby wleźć ci na balkon... Chyba, że deweloper zaplanował kratę. No, ciekawa jestem wytłumaczenia tego fenomenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts