jacek.maciejewski 20.07.2018 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Jaki masz, jak długo i dlaczego? Mój sprzęt: HTC 10W grudniu 2 lata będąZaufałem tej marce od modelu M7 tak na dobre, kiedyś jeszcze miałem HTC TYTN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 17.12.2018 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Od lat różne modele Samsunga, w tym momencie Note 4 od dwóch lat i chwale sobie, myślę że jeszcze z rok, dwa zmieniać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.12.2018 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Motorola 100, dwa razy przejechany autkiem, kilka upadków z rusztowania i działał 3 lata zanim trafił do szuflady. Ale to był lata 90' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.12.2018 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 CAT S41 nareszcie mam telefon po kilku "szajsungach" 5 rozpadło się w ostatnie 2lata, bo ktoś obok kichnął. CAT robi robotę. Ma 2 minusy:- kiepsko w nim działa bluetooth- archaiczny android, ale można się przyzwyczaić. Poza tym bateria trzyma do 2 dni mega intensywnego używania. Przejechałem go samochodem, działa i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts