templaris 23.07.2018 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Witam planuję wykorzystać gres maloe beige o taki https://dekordia.pl/produkt/producent-paradyz/kolekcja-maloe/maloe-beige-gres-mat-rektyfikowany-16x65-5.html w przedpokoju, kuchni oraz w części łazienki. Czy ktoś może dobierał już do tego panele w salonie i sypialni? Bo chcę tam dać podobnej kolorystyki panele, żeby to jakoś fajnie wyglądało?Poza tym macie jakieś opinie jeśli chodzi o ten gres, czyszczenie, trwałość itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2018 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Nie powinno się łączyć paneli z płytkami drewnopodobnymi - tylko podkreśla się wówczas, że to sztuczne drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templaris 23.07.2018 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Rozumiem Ciebie, ale poza subiektywną opinią nie masz i nie możesz mieć żadnych argumentów. Ja położę płytki gresowe drewnoopdobne i panele i chcę to dobrać tak aby to wyglądało albo na zasadzie kontrastu albo na zasadzie podobnego odcienia a innej faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 23.07.2018 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Rozumiem Ciebie, ale poza subiektywną opinią nie masz i nie możesz mieć żadnych argumentów. Ależ to nie jest subiektywna opinia Elfir, zgadzam się z nia w 100%. Widziałam kilka takich połaczeń i nie wygladaja one dobrze. Oczywiście tobie moga sie podobać i nikt nie broni ci tak zrobić. Wyobraź sobie tapetę imitujaca ściane z cegieł i zaraz obok cementowe imitacje cegiełek? To ten sam rodzaj połaczenia nigdy nie zagra, uwierz tym co się znaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templaris 23.07.2018 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 No ok jeśli by Wam wierzyć to jak poradzić sobie z zafiksowaniem się na drewnopodobne płytki/panele. Nie mam podłogi ogrzewanej a w kuchni boję się położyć paneli nawet ac5, bo przecież może mi się coś tam nie zbyt pachnącego czasem rozlać i to wejść pod panel etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2018 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 może drewnopodobne płytki na ścianie w łazience i nad blatem w kuchni? Obejrzyj sobie wnętrza robione przez architektów wnętrz - nigdy nie ma tam połączeń płytka-panel. Chyba, że koniecznie chcesz. W takim razie po prostu weź płytkę i idz do sklepu porównać kolory. Wzorów jest ogromna ilość. a dąb Benito z Krono: METAMORPHOSE Dąb Miodowy Synchro : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts