polanek22 23.07.2018 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Witam wszystkich. Dostałam zlecenie na zorganizowanie wieczoru kawalerskiego we Wrocławiu. Chciałabym zrobić jakieś rozeznanie i zapytać się was czy macie może jakiś klub godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2018 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Za wklejenie linka reklamowego przez osoby z małym dorobkiem będzie automatyczny ban, bez ostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.07.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Witam wszystkich. Dostałam zlecenie na zorganizowanie wieczoru kawalerskiego we Wrocławiu. Chciałabym zrobić jakieś rozeznanie i zapytać się was czy macie może jakiś klub godny polecenia. a tak dla potrzeb archiwizacji zacytowałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 11.09.2018 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Witam wszystkich. Dostałam zlecenie na zorganizowanie wieczoru kawalerskiego we Wrocławiu. Chciałabym zrobić jakieś rozeznanie i zapytać się was czy macie może jakiś klub godny polecenia. jeszcze ciepło sugeruje jakiś park miejski , ognisko alkohol z dodatkiem perhydrolu a dodatkowe atrakcje i darmowy nocleg agresywnym zapewnią funkcjonariusze SM czy Policji, reszta niestety płatny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.09.2018 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 To jest raczej temat dla specjalisty w tej dziedzinie. Przynajmniej moim zdaniem. Zdecydownie! I na pewno wiesz coś więcej na ten temat. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts