kranzio 25.07.2018 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Zastanawiam się nad podmurówką pod drzwi tarasowe żeby wykonać z bloczków z betonu komórkowego. Cały dom stawiany z MAXa. Generalnie chodzi mi o to aby drzwi były dobrze zakotwione również na dole. Drzwi tarasowe są dwuskrzydłowe RU+U z ruchomym słupkiem. Szerokie na 180cm. Czy połączenie pustaka MAX i betonu komórkowego to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.07.2018 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Wrzuć w szukajkę "poszerzenie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kranzio 25.07.2018 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Zastanawiałem się nad tym ale koszt takich poszerzeń to kosmos ponad 100zł za mb wychodzi. Ja bym potrzebował 20cm na 180cm i kolejne 3 balkony 16cm na 120cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.07.2018 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Kiedy zrozumiecie że to wcale nie kosmos?Możesz posmarować ale by termicznie było dobrze i tak daj poszerzenia o takiej wysokości by ich dolna krawędź była poniżej dilnego poziomu planowanej wylewki kilka cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts