anoli88 25.07.2018 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Witam, piszę z prośbą o pomoc w urządzeniu salonu. Główny problem mam z tym na ktorej ścianie powiesić tv. Moja koncepcja zminia się bardzo często. Myślałam, żeby powiesić go na prawej ścianie obok okna a w rogu przy lewej ścianie narożnik ale chyba odległość między tv a narożnikiem będzie zbyt duża. Może lepiej tv na lewej ścianie a sofę postawić przed oknem mniej wiecej na środku salonu. Macie jakieś pomysły ? Będę wdzieczna za wszystkie sugestie. Co do kuchni czy będzie w niej miejsce na lodówkę typu side by side ? Czy pochłonie zbyt duzo miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.07.2018 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) prosze o większy obrazek.Ale z tego co widzę na tej miniaturce, to po prostu starczy postawić kanapę na środku salonu a nie przy ścianie.kominek planujecie? Edytowane 25 Lipca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anoli88 26.07.2018 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 w załaczeniu większe zdjęcie. Tak kominek wolnostojący w salonie. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej widoczny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.07.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) Za kanapą jakiś ładny kredens, biblioteczka, akwarium Możesz ustawić też kanapę odwrotnie (lepiej będzie oglądać TV, bo nie będzie świecić słońce), ale wówczas tracisz na widoku na ogród. Edytowane 26 Lipca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts