JohnyDubstep 26.07.2018 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Witam,za jakiś czas będę kładł płytki w łazience (u siebie, amatorsko, pierwszy raz) na gołą ścianę. Zamierzam również użyć folii w płynie. I tu pojawia się pytanie. CZy mogę folią pomalować całe ściany? Nie będzie miało to wpływu na moc trzymania kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.07.2018 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Przecież pod prysznicem maluje się folią całe ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JohnyDubstep 27.07.2018 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) Tylko ja chcę pomalować folią dosłownie wszystkie ściany, nie tylko tam gdzie prysznic/wanna.Jeszcze jedna kwestia. Gruntowanie. Na chłopski rozum gruntuje ściany (oczywiście łatam uprzednio wszelkie dziurki) maluje folią i kładę płytki czy jeszcze raz gruntuję? A może jedno gruntowanie już po malowaniu folią? Wydaje mi się, że grunt, folia, płytki ale wolę się upewnić. Edytowane 27 Lipca 2018 przez JohnyDubstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 27.07.2018 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 folii się nie gruntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2018 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Tylko ja chcę pomalować folią dosłownie wszystkie ściany, nie tylko tam gdzie prysznic/wanna. A jaka to różnica czy kładziesz płytki na folii pod prysznicem czy w innym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts